09 juni, 2008

FOTO'S

YEAY! Ik heb de foto's weer geupdate, dus heb je tijd? Neem een kijkje :)

08 juni, 2008

Hier ook nog een foto van mij, met me prinsessenkroon die in het pakket zat haha (:
Oja, en even dat jullie het weten, jullie zijn allemaal prinsessen en prinsen en koningen en koninginnen en stuff (: altijd onthouden he! En zelfs als jij je niet meer waardig voelt, weet dan dat andere mensen je waardig vinden (zoals ik) en dat God je ook waardig en speciaal vind en van je houd (Ja NOG meer dan ik van je houd haha!)

Nouja, take care haha.
xox Loveyousss

Prinses

Jep, ik ben een prinses. Dats me eventjes vertelt vrijdag.
We hadden school en aan het eind van de dag hadden we Chapel (soort kerkdienst?) en er was een speciale spreker. Het was jongens/meisjes gescheiden en we bespraken zelfbeeld en alles en wat schoonheid nou eigenlijk was, het kwam van binnen en niet van buiten. Het was wel interessant. Op een gegeven moment zei ze dat we prinsessen waren en dat als we normaal gesproken royalty ontmoetten, we een kado gaven. Ze zei: " You know, if you meet royalty, you normally give that person a present like flowers, or chocolats. So I brought a present today, it is for one special princess here. I met her in the toilets." Mijn hersenen begonnen te ratelen want IK had haar ontmoet in de wc's, maar ik had alleen naar haar geglimlacht en niet gepraat ofzo! Ik was wel op me hoedde toen. Toen zei ze: " Her name is Julia" IK SCHROK ME DOOD! Ik was serieus van OMG! OMG! OMG! OMG! OMG! Ik nog bedenken, is er nog een andere Julia op deze school? Ja! In grade 2, O NEE die is niet in deze chapel OMG dan ben IK het! Ik verdween serieus in me stoel! Of nouja, ik zakte zover mogelijk naar beneden. En toen kwamen der mensjes met een gigantisch pakket om aan mij te geven! Ik zat ondertussen al te huilen, geen idee waarom maar okee.. En toen gingen een paar medewerkers achter me staan en ging ze voor mij bidden OMG, ze bad alleen voor mij! HARDOP OP HET PODIUM! Ik was echt geschokt, want dat is me echt nog nooit gebeurt. En al die meisjes van year 10-12 zagen mij zitten snikken haha. En ze waren allemaal van AAAW. en ik voelde me vet embarrased en geschokt! Nadat het afgelopen was, ben ik nog even naar haar toegegaan om een knuffel te geven en haar te bedanken en er werd ook nog even leuk een foto van ons gemaakt wat in de NIEUWSBRIEF komt. Nouja het is allemaal wel best.
Toen ik thuiskwam heb ik het opengemaakt, en serieus der zat ZOVEEL in! En ik begrijp alleen nog steeds niet waarom ze mij heeft gekozen en alles. Ik vroeg me ook af hoe ze mijn naam wist, maar voordat het begon gingen die helpers mijn naam en hannah's en Joy's naam vragen en in welke klas, dus ik bedacht me er niks van NATUURLIJK. Ik dacht gewoon dat ze even een praatje wilden maken haha.
Maarja het was allemaal leuk en schokkend en alles.
Gisteren ben ik naar de mall geweest met Hannah en Joy en zijn we naar de film geweest "Made of Honour" en hebben we geshopt en foto's gemaakt.
Vandaag naar een hele lieve kleine kerk met hele spontane en open mensen, enja ik vind het eigenlijk wel de beste kerk (en nee, niet alleen omdat er een leuke jongen zit HAHA)
Maargoed, ik ga maar weer!
xox, take care.

02 juni, 2008

EEEEEK Examens! (2/5)

Jaja, we hebben middenjaars-examens! Al het stof dat we hebben geleerd in het afgelopen jaar. Vandaag had ik twee examens, van Wiskunde en Science (biologie,natuurkunde,scheikunde in 1). Het was nogal wat, want aan het resultaat van me Wiskunde kijken ze of ik naar de advanced Wiskunde of de normale Wiskunde moet gaan. Daar zaten we dan, een examen over 4 hoofdstukken met een "cheat"-sheet (geoorloofd) met dubbele zijdes. We hadden ongeveer anderhalf uur en eigenlijks ging het heel erg goed! Ik was ongeveer naar een uur klaar en zat me te vervelen.
Toen science.. dat ging zegmaar, weet ik eigenlijks niet. Het was ingewikkeld en heb geen flauw idee hoe het is gegaan! Morgen heb ik geschiedenis over 4 hoofdstukken!!!! En donderdag heb ik Engels, en dat zal wel goed gaan :). Verder heb ik nog Psychology op vrijdag, maar daar maak ik me nogal zorgen over, want we deden een oefenexamen en uh, ik had 45/100 dat betekent dat ik gezakt was met 5 marks!! Dusja, ik weet niet zo goed hoe dat zal gaan..
Verder hebben we een lang weekend deze week, omdat het de Koningins verjaardag is ofzo. Over twee weken gaan we naar Delhuntie, want Shannon had een gratis weekend gewonnen toen ze op kamp was met school daar. Dus dan hebben we lekker een relaxed weekend! Over 3 weken hebben mijn klasgenoten work-experience, dat betekent dat ik in me eentje op school zit x_x. En naar die week hebben we VAKANTIE! YEAY.
Ik ben best jaloers dat wij maar 2 weken vakantie hebben en jullie 8 ofzo, maar ik gun het jullie wel! Jullie hebben allemaal zo hard gewerkt enzo :).
Nouja, ik ga weer, studeren enzo :p
Ik hoop snel weer te bloggen! (of foto's ofzo)
xox, HAVE FUN! en TAKE CARE!