18 november, 2007

Afscheid..

Ja, gister (zaterdag 17nov)was het dan zover.. het feest.
Hartstikke leuk natuurlijk dat we nog zoiets hadden, alleen het had wel een vervelend tintje. Het was namelijk om afscheid te nemen van ons..
Het begon allemaal heel leuk, de mensen kwamen binnen, we gingen zitten en kletsen etc. Kortom het was hartstikke gezellig! Daarna gingen mensen wat voor ons doen. Het begon met de jeugdclub van Shannon. Zij gingen een soort van toneel/dans/zingstukje doen en aan het eind kreeg shannon een grote fotolijst met allemaal foto's en verhaaltjes van haar vrienden. Daarna kwam een ander meisje die Shannon kent. Ze ging het liedje zingen: onze lofprijs stijgt omhoog! Het was allemaal wel heel leuk. Daarna kwamen Louise, Sandra, Annemiek&Iris. Uh, tsja ze gingen herinneringen ophalen over mij/ons.. Echt heel erg leuk vond ik het, ondanks het koppelgedeelte (schaam,schaam). Ze hadden het over me vergeetgewoontes en spelletjestick en nog meer! Enja, Sandra ik zal het voortaan voor mezelf houden! Ik kreeg een super leuke map met foto's, herinneringen en verhaaltjes. Het was best wel emotioneel. Oja, louise, je mag nooit meer huilen in mijn bijzijn, dat is echt te grappig :$. Maarja, daarna ging me moeders muziekteam een liedje voor der zingen: Anuschka, Anuschka, Anuschka, we zijn staaaaapelgek op jou, zag er heel leuk uit. Toen ging ik de kadootjes uitpakken van Marin, Heleen, Michelle&Rosan. Het waren echt dingen die superleuk waren en wat me doet denken aan Nederland (sinterklaasmijter, jan, jans en de kinderen stripboek) een leuk boekje, kerstslinger met kaartjes, haarband en een spuitbus met nepsneeuw voor een witte kerst :D! Het hele feest was echt superleuk met een emotioneel tintje, en heeft gezorgt voor nog weer nieuwe herinneringen die me heel dierbaar zijn. Het heeft veel voor me betekent dat jullie er waren! I can't and won't forget you, honeys!

14 november, 2007

Wat je niet allemaal tegenkomt..

Ik ben vandaag bezig geweest met al mijn spullen inpakken en weggooien. Echt grappig wat je allemaal welniet tegenkomt. Oude diploma's, foto's, dagboeken, en nog veel meer. Het is trouwens ook heel vreemd om je huis waar je zolang in hebt gewoon steeds leger te zien worden en te bedenken dat je er nooit weer komt. En als je door de straten fietst of in mijn geval loopt en je je bedenkt dat je alles goed in je hoofd moet printen.. want voor je het weet ben je het alweer vergeten. Het is ook raar als je met je vriendinnen aan het praten en lachen bent en weet dat het nog maar een paar dagen kan. Al helemaal raar is het afscheid nemen om dan te bedenken dat je mensen over pas een paar jaar of nooit meer ziet. Nouja gelukkig is het nog niet zover :D, nog even genieten van de regen, de kou, me vriendinnen en familie! En straks het vliegtuig in, 24uurtjes vliegen en landen in zonnig Brisbane om daarna intrek te nemen in een vakantiehuisje met zwembad!! Na ongeveer twee/drie weken naar melbourne afreizen, en een huisje, school etc vinden. Pfoe, eigenlijk best een onderneming als ik erover nadenk. Maarja uiteindelijk komt alles meer dan goed!